Με στράβωσε ο ήλιος σήμερα αγαπημένο ημερολόγιο! Τι άγριες διαθέσεις είναι ετούτες μέσα στο Γενάρη; Σαν να είχε καταπιεί πορτατίφ ήταν από νωρίς το πρωί, ως το απόγευμα που την έκανε γυριστή και τράβηξε με το κουβαδάκι του σε άλλη παραλία. Θα μου πεις τώρα, αγαπημένο ημερολόγιο, για τον καιρό θα μιλάμε βραδιάτικο; Έχεις ένα δίκιο δε λέω… Απ’ την άλλη με ανησυχεί αυτή η τρέλα που τον έχει πιάσει τον κακό μας τον καιρό εσχάτως. Και πιο πολύ με ανησυχεί ότι δεν είναι σποραδικά τα συμπτώματα αλλά εκδηλώνονται απανωτά κι ακατάπαυστα…

Διαφωνείς αγαπημένο ημερολόγιο; Διατηρείς ακόμα τις αμφιβολίες σου; Τι να πω..; Δικαίωμα σου! Μάλλον όμως για να είσαι ακόμα έτσι χαρωπό και ξένοιαστο δεν έχεις φάει καμιά κατραπακιά απ’ αυτές που φεύγουν σωρηδόν και πανταχόθεν τελευταίως! Μάλλον δεν άκουσες τη Θώδη να τραγουδάει στα… Εγγλέζικα (sic)! Δεν είδες το μέσο Έλληνα ρεπόρτερ να ορμάει με φόρα καταπάνω σου και να σε αφήνει στήλη άλατος με την ερώτηση αν σου φαίνονται ακριβά τα γλειφιτζούρια στο Σύνταγμα..! Ούτε θαρρώ πήρε το μάτι σου κανέναν ξιπασμένο στα ταμία γνωστού πολυκαταστήματος να παζαρεύει τη ‘μεγάλη σακούλα’ με το λογότυπο-κουμούτσα και να την ανεμίζει άμα τη έξοδο από το mall σαν το (λεκιασμένο) νυφικό σεντόνι..!

Και να δεχτώ αγαπημένο ημερολόγιο ότι όλα ετούτα εσένα σε προσπέρασαν και δε σ’ ακούμπησαν (θες από σεβασμό, θες που δεν ήρθε ακόμα η ώρα σου, θες που ξέρουν πως έχεις εμένα κι οποια μαλακία και να δω θα σου την πω αργά ή γρήγορα..;). Αλλά δε σε προβλημάτισε ούτε ότι ένας φανατικός οπαδός του ηλεκτρονικού σου κόσμου από την ένδοξη Έδεσσα είχε ορέξεις για ‘τρελίτσες’ με άγουρα παιδάκια που μετά βίας αναγνώριζες για πάνω από 10 χρόνων; Κι όχι μόνο αυτό αλλά μετά φρόντιζε και να το διαλαλάει το χόμπι ‘Διαδικτυακά’; Μη σκιάζεσαι αγαπημένο ημερολόγιο… Έτσι κι αλλιώς εσένα σε αφήνουν ανέγγιχτο όλ’ αυτά… Εμείς οι άνθρωποι τα έχουμε κάνει κουλουβάχατα και θα τρέχουμε και δε θα φτάνουμε κάποια στιγμη..!

Απ’ την άλλη δικιολογημένα θα μου πεις, άμα σου ανακατεύω τη Θώδη με τον ανώμαλο πώς να μην τα κάνω κουλουβάχατα..; Κι όμως, αγαπημένο ημερολόγιο πες ότι έχεις δυο τρελούς που ο ένας καταλήγει μανιακός δολοφόνος κι ο άλλος έχει φάει πετριά ότι είναι η Merilyn… Τα ίδια ψυχοφάρμακα δεν παίρνουν κι οι δυο; Οι ίδιες ή έστω παρόμοιες τραυματικές εμπειρίες δεν τους οδήγησαν στο ‘μη χειρότερα’; Οπότε, τι διακρίσεις αναζητάς αγαπημένο ημερολόγιο..; Στο ίδιο τρελό καζάνι βράζουμε όλοι, αφού όλοι έστω και ως ηδονοβλεψίες ειδήσεις στο Star βλέπουμε..!

Καλή μας χρονιά! Μη μασάς, καθαρή θα τη βγάλουμε, τόσες χαρτούδες το είπαν!!!

Advertisements