Η αλήθεια είναι ότι η πρώτη φορά που ενεπλάκη στη ζωή μου ήταν άκρως ανατρεπτική: με το μοναδικό της, όπως διαπιστώνω κάθε τόσο έκτοτε, τρόπο επιχείρησε να διακόψει τη μεταφορά μιας γιγαντοαφίσας σε ηλεκτρονική μορφή της Παπαρίζου που έστελνα περιχαρής στον κολλητό μου..! Όπερ μεθερμηνευόμενον, για όσους με ξέρουν καλά και έχουν δει να εκδηλώνεται η μούρλα μου γι’αυτή τη γυναικάρα (Παπαρίζου), ισοδυναμεί για μένα με ιεροσυλία!!!

Η φήμη της βέβαια είχε προηγηθεί αυτής της πρώτης εμφάνισής της… Και υποσχόταν… το κάτι άλλο! Από κάθε άποψη!

Σήμερα, κάμποσα χρόνια μετά αυτό το πρώτο ιντερνετικό ενσταντανεδάκι, η πραγματικότητα έχει επιβεβαιώσει τη φήμη: έχοντας μοιραστεί μαζί της πάμπολες αμοντάριστες και απροβάριστες χορευτικές φιγούρες, έχοντας αναλύσει διεξοδικά από το επαγγελματικό κισμέτ μέχρι το ζεν πλανητών μας στο κινέζικο ωροσκόπιο, έχοντας μάταια αναζητήσει καφέ με θέα θάλασσα απανταχού της BeNeLux (όχι δεν είμαστε τόσο άσχετοι στη γεωγραφία αλλά ο πνιγμένος απ’ το μαλλί του πιάνεται…), έχοντας ακόμα-ακόμα αποδομήσει χολυγουντιανά blockbuster σα να επρόκειτο για βιντεοκασέτα με το Στάθη Ψάλτη (θυμάσαι γέλια;!) και, εσχάτως, ανακαλύπτοντας τρόπους ασφαλούς επιβίωσης παρά τις ανατομικές και πνευματικές αναπηρίες (ημών και των τριγύρω μας!!), μπορώ με πλήρη συναίσθηση να βεβαιώσω ότι όσα είχα ακούσει γι΄αυτήν ήταν πέρα για πέρα αληθινά!

Είναι πέρα για πέρα συγκλονιστική, πέρα για πέρα σαρωτική, πέρα για πέρα ρεαλίστρια και τρελή μαζί, πέρα για πέρα… ανασοκόφτης βρε παιδί μου! Χώρια που, τώρα που το καλοσκέφτομαι, είναι ότι πλησιέστερο έχω να επιδείξω σε Παπαρίζου in real life..! Αν και, για να λέμε τα πράγματα με τ’όνομά τους, στην τελική αναμέτρηση τη βγάζει νοκ άουτ! (δεν είναι κάθε μέρα Eurovision…)

Είναι η Πριγκήπισσα (ξέρει αυτή!) και σήμερα γιορτάζει!

Χρόνια πολλά, Princess!

Σ΄αγαπώ και σε χαίρομαι και πολύ με αρέσει,

Agent Provocateur

Advertisements